nieuws

Thuiswinkel

Archief

Zorgverzekeraar Menzis en internetdochter Anderzorg hebben het lidmaatschap van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie verworven en mogen het keurmerk ‘Thuiswinkel Waarborg’ voeren. Zowel de websites als de polisvoorwaarden zijn getoetst op informatieplicht, herroepingsrecht, privacyverklaring en de klachtenafhandelingsprocedure.

Digitale polisvoorwaarden
Klanten van Interpolis kunnen er voor kiezen om hun polisvoorwaarden van de ‘Alles in één Polis’ voortaan alleen digitaal via internet te bekijken. Voor elke klant die hiervoor kiest, doneert Interpolis eenmalig _ 0,10 aan het Wereld Natuur Fonds. Interpolis heeft 1,3 mln klanten met een ‘Alles in één Polis’.
Meetingpoint
De Goudse stelt al tussenpersonen in staat om transacties tot stand te brengen via het transactieplatform Meetingpoint. Het gaat om de verzekeringen van het Privé Pakket. Om het gebruik van Meetingpoint te stimuleren biedt De Goudse tot 1 april 2008 een premiekorting van 10% over de gehele looptijd van de gesloten verzekeringen. De polis ligt na drie dagen op de mat van het assurantiekantoor.
Stad Holland VipPakket
Vanaf begin dit jaar biedt Stad Holland het VipPakket aan. Met ziekenhuizen zijn onder meer afspraken gemaakt over en éénpersoonskamer, tv, krant of tijdschrift op de kamer, een internetaansluiting en een ruimere maaltijdkeuze. Het VipPakket is alleen te sluiten in combinatie met de AV Zorg Riant en de AV Zorg deLuxe en kost _ 22,50 per maand.
Tandartsdekking
De Goudse heeft zijn Expat Pakket uitgebreid met een optionele tandartsdekking. Voor _ 395 per jaar heeft de verzekerde recht op vergoeding van 80% van bijna alle tandheelkundige behandelingen, met een maximum van _ 1.500 per jaar. Acceptatie is op basis van een keuringsrapport. De tandartsdekking is alleen beschikbaar in combinatie met het onderdeel ziektekosten.

Reageer op dit artikel