nieuws

Thomas Howell heet nu: Crawford-THG

Archief

Thomas Howell Nederland werkt sinds medio deze maand onder de nieuwe naam Crawford-THG.

De naamswijziging is een gevolg van de joint venture die de expertisebureaus Crawford & Company en Thomas Howell Group zijn aangegaan. Crawford-THG is gevestigd in 670 steden, verdeeld over 51 landen.
De internationale organisatiestructuur bestaat uit vijf divisies: Americas, UK Property, UK Liability, Technical Services en Global Operations. Onder de laatstgenoemde divisie valt het Nederlandse bedrijf.
Crawford-THG heeft in ons land vestigingen in Arnhem, Amsterdam, Groningen, Terneuzen en Weert. Per 1 juli wordt een zesde kantoor operationeel in Zwolle voor de noordoostelijke regio. In Zwolle worden elf medewerkers gehuisvest, van wie zeven schade-experts.
Het logo van Crawford-THG

Reageer op dit artikel