nieuws

This brengt alle activiteiten onder één noemer

Archief

Het softwarebedrijf This (Ten Ham Informatiesystemen Holding) brengt alle activiteiten van het bedrijf onder één noemer. Sinds 1 juli worden de merknamen ThisPas en ThisZorg niet meer gebruikt.

Het bedrijf bestaat momenteel uit vier business units. Het onderdeel Insurance ontwikkelt softwarepakketten voor levens- en schadeverzekeringen (voorheen onder de naam ThisPas); Pensions ontwikkelt pakketten voor pensioenfondsen (voorheen eveneens ThisPas); Zorg ontwikkelt pakketten voor zorginstellingen (voorheen ThisZorg) en de Software Factory ondersteunt de andere bedrijfsonderdelen en ontwikkelt daarnaast maatwerkpakketten.
Verhuizing
Halverwege deze maand verhuizen de onderdelen Pensions, Zorg en Software Factory naar een nieuwe vestiging op het bedrijvenpark ‘De Hoef’ in Amersfoort. Het onderdeel Insurance houdt voorlopig nog kantoor aan de Startbaan 6 in Amstelveen. This Holding blijft gevestigd in Huize Dennebroek in Lunteren.
Het nieuwe adres in Amersfoort luidt per 17 juli: Hardwareweg 14, Postbus 2549, 3800 GB, Amersfoort, telefoon 033-451.05.10, fax 033-451.05.11, e-mail info@this.nl.

Reageer op dit artikel