nieuws

Theatertickets nu ook verzekerd

Archief

De Europeesche heeft een annuleringsverzekering voor theatertickets ontwikkeld, die kan worden gesloten via www.topticketline.nl.

De annuleringsverzekering is alleen boekbaar in combinatie met tickets voor een evenement (en dat kan eventueel ook een hotel of restaurant zijn). De verzekering moet per ticket worden gesloten en kost _ 2,50.
Tot drie dagen na het evenement kan bij TopTicketLine worden geclaimd door middel van het invullen van het elektronische schadeformulier. Ook dienen bij een claim de originele tickets met scheurstrook te worden opgestuurd. “Theatertickets kosten soms _ 100 of meer en dat is veel geld als je op de dag van de voorstelling toevallig ziek bent. Deze annuleringsverzekering is dan ook zeer succesvol”, aldus de Europeesche.

Reageer op dit artikel