nieuws

The Divorce Office: vijftigste agent

Archief

Afgelopen maand heeft The Divorce Office (TDO) de vijftigste agent verwelkomd: Arjo Spuij van Hypotheekshop Middelharnis.

TDO is druk doende een landelijk netwerk op te zetten om mensen te helpen bij echtscheiding. Daarbij staat de harmonieuze methode van ‘samen getrouwd, samen scheiden’ centraal.
“De samenwerking met financiële tussenpersonen is een heel logische”, vertelt mede-oprichter Roelof Meijer. “De financieel adviseur ziet regelmatig cliënten die gaan scheiden. Door de praktische procedure aan ons uit handen te geven, hoeft hij geen partij te kiezen, maar blijft hij wel in beeld.”
Meijer vervolgt: “Het is niet zo, dat je doorverwijst naar een advocaat en nooit meer iets hoort. In onze situatie is er regelmatig overleg met de financieel tussenpersoon. Wat is de haalbare hypotheek in de nieuwe woonsituatie? Wat zijn de opgebouwde pensioenrechten? Mediator en financieel adviseur vormen zo een perfect team om de echtscheiding tot een goed einde te brengen.”
Spuij.

Reageer op dit artikel