nieuws

Terpstra

Archief

Op voordracht van participatiemaatschappij Synergia, waarmee Welten een samenwerking is aangegaan, is Erica Terpstra benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van financieel detacheerder Welten. Naast Terpstra bestaat deze Raad uit de heren Wim van den Goorbergh (voorzitter, voorheen Rabobank) en Durk Brands (voorheen ING). Welten legt zich toe op de opleiding en detachering van professionals in het bank- en verzekeringswezen.

Samenwerking
De Financiële Service Desk (Breda) en Dukers & Baelemans Opleiding & Advies (Tilburg) gaan samenwerken op opleidingengebied. Dukers & Baelemans verzorgen de Basisopleiding Hypotheken, de opleiding Erkend Hypotheekadviseur, de leergang Hypothecair Planner en de opleiding Federatie Financieel Planner. Voor deelnemers van de HypotheekDesk is sprake van een specifiek eigen opleiding, voor deelnemers van de Financiële Inkoop Desk is sprake van open trainingen tegen een gereduceerd tarief.

Reageer op dit artikel