nieuws

Teller DAS Bewust voorbij de 2.500

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar DAS heeft in december zijn 2.500e DAS Bewust-polis verkocht. Dit wapenfeit werd geboekt dankzij de Bloemendaal Adviesgroep in Grootebroek.

DAS Bewust werd eind september vorig jaar op de markt gebracht als goedkope ‘algemene’ rechtsbijstandverzekering voor particulieren. Deze polis, die een beperkte dekking kent, is ruim 30% goedkoper dan de standaard particulierenpolis.
Een groot deel van de verkoop van DAS Bewust, circa 2.000 polissen, is voortgekomen uit de zogeheten upsell-actie, welke is gericht op DAS-verzekerden die een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers hebben.
Musscher en algemeen directeur Paul Klijn van Bloemendaal Advies Groep alsmede accountmanager Martijn Tuin en regiomanager Sales Jacob Schut van DAS.

Reageer op dit artikel