nieuws

Telemarketing Reaal in de prijzen

Archief

Bij de uitreiking van de Telemarketing Award zijn twee bureaus die werkzaam zijn voor Reaal in de prijzen gevallen. Telepoint nam de eerste prijs in ontvangst, Telecom Direct legde beslag op de tweede plek.

Telepoint verzorgde voor Reaal Particulier de AVP-verhogings- en uitbreidingsactie. Het bureau belde niet-responderende klanten van een direct-mailactie. Aanpak en resultaten waren bijzonder goed, aldus de jury. Van de aangeschreven personen reageerde 18%. Telepoint wist dit naar 48% op te trekken.
Telecom Direct Almere verdiende de tweede prijs voor de planning van bezoekafspraken voor FNV Hypotheek-adviseurs. Het bureau regelde in een half jaar ruim 1.100 bezoekafspraken voor hypotheekadviseurs. Het aantal adviseurs moest daarom uitgebreid worden van tien naar 22 adviseurs, waarvan vijf in parttime-functie.

Reageer op dit artikel