nieuws

Techno Topics informeert technische verzekeraars

Archief

De afdeling Technische Verzekeringen van het Verbond van verzekeraars geeft sinds kort het informatiebulletin ‘Techno Topics’ uit, bedoeld voor technische verzekeraars.

Tecno Topics verschijnt vier keer per jaar en belicht onder meer verzekeringstechnische onderwerpen, ontwikkelingen in de techniek- en bouwwereld, preventie, en toepasselijke jurisprudentie. Het informatiebulletin is met name ook bedoeld voor de acceptatie- en schade-afdelingen binnen de maatschappijen.
In het eerste nummer van Techno Topics vinden we een artikel over alle commissies, afdelingen en werkgroepen waar technische verzekeringen op de agenda staan. Verder een bijdrage over de nieuwe milieuschadeverzekeringen, een bezoek van de afdelingscommissie Technische Verzekeringen aan de bouwput van de tweede Heinenoordtunnel in Rotterdam, en een overzicht van standaard CAR-clausules.
Voor meer informatie: mw. M. Barnhorn, tel. 070-333.86.41, of e-mail: mbarn@verzekeraars.org.

Reageer op dit artikel