nieuws

TBF verwerft beursportefeuille

Archief

Volmachtbedrijf Randstad Beurs, onderdeel van het Haagse Randstad Assurantie, heeft zijn beursportefeuille verkocht aan TBF Beurs, onderdeel van TBF Assuradeuren in Maassluis.

“Met deze aankoop breiden wij onze eigen beursactiviteiten, waarmee we recentelijk zijn gestart, substantieel uit”, aldus TBF-topman Sander Franken. Met een toename van iets minder dan vijf ton stijgt het totale volume aan doorlopende provisie bij de TBF-groep hierdoor naar circa _ 4 mln.
Hoewel de portefeuille per 1 januari is overgenomen, werd de administratie van Randstad Beurs al sinds medio 2006 verzorgd door TBF. Het ging daarbij om werkzaamheden op het gebied van zowel acceptatie als schadeafwikkeling.
TBF Assuradeuren is in 2000 opgericht, telt tachtig medewerkers en heeft circa 200.000 polissen in de boeken.

Reageer op dit artikel