nieuws

TBF komt met T@F Maandlastbeschermer

Archief

TBF Assuradeuren (Maassluis) brengt onder de naam TBF Maandlastbeschermer een betaalbeschermingsproduct op de markt, dat adviseurs of inkoopcombinaties eventueel ook onder eigen label kunnen gaan voeren. Het product kent een dekking voor werkloosheid en/of ziekte en beschermt de vaste maandlasten. Het kan dus ook worden gebruikt voor bijvoorbeeld het beschermen van huurlasten.

De TBF Maandlastbeschermer kan door middel van koopsom en premie worden betaald en biedt ook dekking aan zelfstandigen. Er kan worden gekozen voor een looptijd van 5, 10, 15 of 20 jaar en een wachttijd van 30 of 365 dagen. Een uitloopperiode in verzekering is meeverzekerd.
Risicodrager van de TBF Maandlastbeschermer is Genworth, een dochter van General Electric. Genworth is ook risicodrager van de onlangs door Dutch Insurance Network gelanceerde woonlastenverzekering.

Reageer op dit artikel