nieuws

Tax-Holland Groep in internationaal netwerk

Archief

De Rotterdamse assurantiemakelaar Tax-Holland Groep gaat deel uitmaken van het wereldwijde netwerk HLA-Global, dat eind maart is opgericht door de Britse broker Heath Lambert en de Amerikaanse collega Acordia.

Volgens algemeen directeur Bert Tax van het Rotterdamse bedrijf is HLA-Global, met een commissie-inkomen van circa 1 mld dollar in grootte het vierde makelaarsnetwerk ter wereld. Het netwerk is actief in 55 landen.
Tax-Holland verwacht dat mede als gevolg van haar toetreding tot dit netwerk zowel de omzet als het aantal medewerkers binnen enkele jaren zal worden verdubbeld. Nu telt Tax 25 medewerkers en een omzet van f 40 mln.
Tevens zullen Heath Lambert en de Belgische partner in HLA-Global, Concordia, elk een belang van 33,3% in Tax-Holland nemen Groep en behoudt eigenaar-directeur Bert Tax zelf ook 33,3%.
Onder de groep ressorteren werkmaatschappijen Van Kasteel & Kruyne, Tax-Holland Assuradeuren en Tax-Holland Financieel Advies.

Reageer op dit artikel