nieuws

Tandartsverzekering

Archief

Tandartsverzekering

Gezien de rommelige gang van zaken eind vorig jaar bij de afschaffing van de (gratis) tandartsdekking in het ziekenfonds, dringt de Consumentenbond bij de zorgverzekeraars aan op voorlopige voortzetting van een soepel acceptatiebeleid. De bond stelt dit in een uitgebreid artikel over de tandartsverzekeringen in de Consumentengids van september. Daarin wordt ook speciale aandacht gevraagd voor een redelijke(r) premiestelling voor gebitsprothesedragers.
Oostnederland
Hans Wiegel zal op maandag 25 september het nieuwe hoofdkantoor van zorgverzekeraar Oostnederland officieel openen. Het adres is: De Ruyterlaan 25, 7511 JH Enschede. Er is van 16.00 tot 17.00 uur een bezichtiging met aansluitend receptie.
Meandergroep
De Meandergroep en MeanderZorg NV verhuizen per 11 september van Amsterdam naar Maarssen. De Meandergroep is een coöperatieve vereniging van de zorgverzekeraars PWZ (Purmerend), RZR (Doorwerth), Zorg en Zekerheid (Leiden) en ZAO (Amsterdam). Voor de particuliere ziektekostenmarkt werkt de groep samen met Nationale-Nederlanden. Het nieuwe adres van Meander is: Maarssenbroeksedijk 4, 3606 AN Maarssen; tel. 030 – 42.49.24.
Postbus ONVZ
Ziektekostenverzekeraar ONVZ heeft zich voorzien van een postbus. Het nieuwe postadres luidt nu: ONVZ, postbus 392, 3990 GD Houten.

Reageer op dit artikel