nieuws

Talent & Pro moet achterstand AXA wegwerken

Archief

AXA heeft dertien medewerkers en een projectleider van het detacheringsbureau Talent & Pro ingehuurd om de werkvoorraden weg te werken.

Het betreft een werkvoorraad van 1.900 mutaties op de bedrijfspensioenfondsportefeuille, zodat deze polissen voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving. Daarnaast worden 2.700 mutaties verwerkt met betrekking tot het verzenden van het Universeel Pensioen Overzicht (UPO).
De samenwerking tussen AXA en het detacheringsbureau dateert al van langer geleden. Zo zijn het afgelopen jaar al dertig medewerkers van Talent & Pro op projectbasis aan de slag geweest bij AXA. Daar is nu een voorkeursrelatie uit voortgekomen, waarmee het detacheringsbedrijf formeel één van de vaste leveranciers is geworden van AXA.

Reageer op dit artikel