nieuws

T0 The Point in zee met Crawford

Archief

Nauwelijks drie maanden na de oprichting is To The Point Expertise in Roosendaal een samenwerkingsverband aangegaan met Crawford & Company.

Verbreding van de dienstverlening in expertiseopdrachten voor onder andere het beurssegment is daarbij het uitgangspunt, aldus To The Point. De Crawford-experts worden onder meer ingezet bij het technische onderdeel in schuldvraagonderzoeken, maar bijvoorbeeld ook bij de beoordeling van voor slachtoffers benodigde bouwkundige of technische aanpassingen in de leef -en werkomgeving. De To The Point-experts bieden ondersteuning bij de bepaling van de schadeomvang als gevolg van materiële schadevoorvallen met letselgevolgen.
To The Point Expertise is op 1 september gestart door Marc Punt, Hein Michels en Leon Aalmans, allen afkomstig van expertisebureau GAB Robins Takkenberg. Het bedrijf zal, evenals Crawford, onder de eigen naam blijven opereren.

Reageer op dit artikel