nieuws

SVV weer van start met opleiding accountmanager

Archief

De accountmanager krijgt bij verzekeraars een steeds belangrijker positie. Hij is degene die primair de schakel vormt tussen de verzekeraar en het intermediair.

Reden voor SVV om in het najaar wederom van start te gaan met de opleiding tot accountmanager. De leergang richt zich op deelnemers met ten minste één jaar (commerciële) werkervaring op HBO-niveau en is bedoeld voor de beginnende accountmanager in het verzekeringsbedrijf die van zijn werkgever een langdurig opleidingstraject mag volgen.
De eerste lichting gediplomeerde accountmanagers is inmiddels aan de slag. Zij ontvingen begin deze maand hun diploma. De opleiding is een initiatief van verzekeraars De Amersfoortse, De Goudse, Levob en Hooge Huys.
De opleiding duurt zes maanden, met gemiddeld twee lesdagen per week. Daarnaast zijn er vier praktijkstages. De kosten voor de opleiding bedragen f 26.500 per deelnemer.
Informatie: SVV 030-265.11.53.

Reageer op dit artikel