nieuws

SVV gaat commercieel communiceren trainen

Archief

De Stichting Vakontwikkeling Verzekeringsbedrijf (SVV) gaat (beginnende) medewerkers in het verzekeringsbedrijf trainen in commercieel communiceren.

“In al onze cursussen proberen we zo veel mogelijk de praktijk te integreren. Deze nieuwe vaardigheidstraining heeft juist tot doel de vaktechnische kennis weer terug te vertalen naar de praktijk”, aldus de SVV.
De training ‘Commercieel vaardig communiceren’ is bedoeld voor medewerkers in het verzekeringsbedrijf die veelvuldig contact hebben met externe klanten. De cursus bestaat uit twee modulen van twee dagen, gegeven in een hotel. De training wordt gegeven door VTC Commerciële Effectiviteit, onderdeel van Horizon Training Groep. De cursus wordt niet afgesloten met een examen, maar elke deelnemer ontvangt een certificaat.
Nieuw in het SVV-assortiment is verder de modulaire opbouw van de branchecursus Transportverzekering. De vijf modules zijn: Transportverzekeringstechniek, Goederenverzekering, Binnenvaartcasco, Zeecasco en Vervoersrecht.

Reageer op dit artikel