nieuws

Surseance van betaling voor Gelderse tussenpersoon

Archief

Willem Lingmont in Malden, tevens handelend onder de naam Lingmont Verzekeringen en Lingmont & Partners, is voorlopige surseance van betaling verleend.

Lingmont (66) heeft een schuld van f 80.000 aan 25 tot 30 crediteuren, hoofdzakelijk afkomstig uit de horeca en verhuursector. De schuld is opgebouwd door Lingmont & Partners, een organisator van feesten en partijen. Het assurantiekantoor heeft geen schulden, maar is wel betrokken bij de surseanceregeling.
Volgens bewindvoerder mr G.J. van Westerveld in Nijmegen is het assurantiekantoor al ruim een jaar niet meer actief. De portefeuille is volgens hem “marginaal van omvang” en zou hoofdzakelijk posten bevatten van familieleden en kennissen. Bij welke verzekeraars de posten zijn ondergebracht, kon Van Westerveld niet aangeven.
Een faillissement is niet uitgesloten, hoewel Van Westerveld verwacht dat er een (dwang)akkoord wordt bereikt met schuldeisers. De crediteurenvergadering heeft plaats op 22 april, vanaf 11.30 uur, in het paleis van Justitie aan de Walburgstraat 2-4 in Arnhem. Het postadres van mr. G.J. van Westerveld is: Oranjesingel 63 in Nijmegen, tel. 024-322.53.70.

Reageer op dit artikel