nieuws

Supermarktbalie Rabobank biedt ook verzekeringen

Archief

De bankbalies van Rabobank in supermarkten zullen ook verzekeringen verkopen.

“In de bankwinkel, officieel Raboshop geheten, worden alle standaardproducten geadviseerd en verkocht”, stelt Rabobank-woordvoerder Erik van Doeselaar. Hij doelt met ‘standaardverzekeringen’ met name op de Alles-in-één-polis van Interpolis.
Rabobank opent volgende maand de eerste balie in een supermarkt (Plusmarkt) in Haaksbergen. Op termijn zullen meer Raboshops worden geopend.
Animo
Uit een onderzoek van het vakblad Distrifood zou blijken dat er onder supermarktondernemers grote animo bestaat voor het huisvesten van een bankloket. Ruim tweederde van de supermarkt wil graag een bank in de winkel opnemen. Zij denken daarmee meer klanten te trekken. Tegenargumenten zijn vooral ruimtegebrek en een verhoogde kans op overvallen.

Reageer op dit artikel