nieuws

Succesvolle wensencampagne RVS

Archief

RVS kijkt terug op een geslaagde ‘wensencampagne’

In december werkte de ING-dochter mee aan de RTL FM Kerstwens-actie, waarin gedurende drie weken hartenwensen van luisteraars werden vervuld. Er zijn bijna 40.000 wensen binnengekomen. Het was oorspronkelijk de bedoeling om in totaal negentien wensen in vervulling te laten gaan. Dit zijn er 120 geworden, doordat veel mensen relatief kleine en eenvoudige wensen hebben ingestuurd. In de periode van 27 december tot en met 7 januari was RVS op alle 9.000 abri’s in ons land te zien. Er waren veertien verschillende posters gemaakt van Nederlanders die – met een kaars in de hand – een wens uitspreken. Verder gingen op 30 en 31 december promotieteams van RVS op stap. Zij hebben op zeventien plaatsen kaarten met daarop foto’s van de abriposters plus een kaars uitgereikt. Er werden in totaal 47.000 kaarsen uitgedeeld.

Reageer op dit artikel