nieuws

Studies Nibe-SVV op hei of op Ameland

Archief

Het opleidingsinstituut Nibe-SVV gaat cursisten van de opleiding Pensioenparktijk 1 een week lang ‘op de hei’ voorbereiden op hun examen.

Voor de examenvoorbereiding is een locatie gevonden op de Drentse hei. Tussen 12 en 16 maart kunnen cursisten van Pensioenpraktijk 1 daar hun kennis laten bijspijkeren. Op 28 maart volgt het examen. De week ‘Pensioenprakt(hei)k’ kost f 1.995, inclusief lesmateriaal, overnachtingen en maaltijden.
Ter voorbereiding op het eerstkomende examen voor de cursus Assurantiebemiddeling B (Particulier én MKB) zal Nibe-SVV een soortgelijke studiesessie gaan houden. Dit keer vindt de examenvoorbereiding plaats op het Waddeneiland Ameland en duurt de cursus twee weken. Deze opleiding, genaamd ‘Wad B’, vindt plaats tussen maandag 7 en vrijdag 18 mei; het examen Assurantiebemiddeling B is in juni.
Voor meer informatie: Nibe-SVV, regio Noord en Oost, tel. 050-311.14.18.

Reageer op dit artikel