nieuws

Studiegids NRL voor najaar 2005

Archief

Het Nederlands Rekencentrum Letselschade (NRL) heeft een studiegids voor het komende najaar uitgebracht. Behalve de vertrouwde cursussen over schadeberekeningen staan er ook enkele speciale cursussen in.  De meer bijzondere cursussen op het programma van het NRL zijn: ‘Pensioenschade en werken tot…’, ‘Schadevaststelling bij ondernemers’ en een studiemiddag ‘Wetgeving 2006′ (30 november 2005). 

Een bijzonder aspect bij NRL vormt het begrip voor de drukke en onverwachte agenda van de mensen die betrokken zijn bij letselschaderegeling. Om de aarzeling grotendeels weg te nemen werkt NRL met vrijblijvende aanmelding voor zijn cursussen. “U kunt kosteloos annuleren tot en met de dag vóór de cursus.” Voor meer informatie: www.nrl.nl  of 070-360.33.53.

Reageer op dit artikel