nieuws

Studiedag verkeers- aansprakelijkheid

Archief

Op woensdag 21 en dinsdag 27 januari 1998 houdt de Stichting Vakontwikkeling Verzekeringsbedrijf (SVV) een studiedag rondom het thema Verkeersaansprakelijkheid.

Aanleiding voor deze studiedag is de indiening van het wetsvoorstel Verkeersongevallen door minister Sorgdrager (justitie).
De inleidingen worden verzorgd door prof.mr. T. Hartlief (RU Leiden), mr. F.Th. Kremer (Nationale-Nederlanden), mr. R.A. Salomons (voormalig juridisch adviseur Delta Lloyd) en mr. S. Luyt (ANWB). Er zal onder meer worden ingegaan op de contouren en achtergronden van de wet, de praktische gevolgen voor verzekeraars en de consequenties voor het bonus/malus-systeem. Deelname aan de studiedag, die wordt gehouden in Leeuwenhorst Congres Centrum in Noordwijkerhout, kost f 595. Meer informatie: SVV, tel. 030-265.11.53 (Mascha van der Woude).

Reageer op dit artikel