nieuws

Studiedag FOV over schadeverzekeringen

Archief

De Federatie van Onderlinge Verzekeringsmaatschappijen (FOV) houdt op woensdag 23 november een studiedag onder de titel ‘Duidelijk

! Helderheid over de laatste ontwikkelingen rond schadeverzekeringen’. Aan de orde komen de volgende onderwerpen: stand van zaken met betrekking tot het nieuwe verzekeringsrecht, hoe benaderen we de risico’s van fraude, behandeling van artikel 185 Wegenverkeerswet, een psychologische analyse van verkeersincidenten, de ontwikkeling en ervaringen met klachtenbehandeling: het verschaffen van duidelijkheid aan verzekerden en tegenpartijen en het daarmee voorkomen van klachten.  Als sprekers fungeren: prof. mr. J.G.C. Kamphuisen, R.J. Kastelein, mr. P.J.M. Houben, mevrouw mr. J. Meyst-Michels, dr. A. Heino en mr. H.G.H. Jansen. Dagvoorzitter is Jack Hommel (Interpolis). De studiedag wordt gehouden in Hotel Heidepark in Bilthoven.

Reageer op dit artikel