nieuws

Studenten ontwerpen rouwkaarten voor Monuta

Archief

Natura-uitvaartverzekeraar Monuta heeft een nieuwe serie rouwkaarten laten ontwerpen door studenten van de kunstacademie St. Joost in Breda.

De opdracht bestond uit het ontwerpen van rouwkaarten, dankbetuigingen en enveloppen voor verschillende leeftijdscategorieën. Met name voor jonge mensen bestaat een dergelijke collectie slechts in geringe mate.
Monuta ontving van de kunstacademie 64 ontwerpen. Na raadpleging van een consumentenpanel en beroepspanel zijn zes rouwkaarten geselecteerd. Zij zullen worden toegevoegd aan de bestaande collectie rouwdrukwerk van Monuta-uitvaartverzorgers. De collectie kan via Internet-pagina www.monuta.nl worden bekeken, bij Monuta Actueel.
Van de zes nieuwe rouwkaarten zijn er drie speciaal ontworpen voor jonge kinderen.

Reageer op dit artikel