nieuws

Strijd om naam DIN Direct

Archief

Tussen Dutch Insurance Network (DIN) en het bedrijf SmartOffice uit Lelystad is een strijd losgebarsten rondom de naam DIN Direct.

Ab Flipse (SmartOffice) heeft de naam dindirect.nl vorig jaar gedeponeerd voor een nieuw tussenpersonenconcept. Dutch Insurance Network (DIN) heeft daarentegen al jaren geleden het beeldmerk DIN gedeponeerd.
Partijen waren in gesprek om tot een oplossing te komen, maar uitlatingen van DIN-directeur Joep van den Eijkel in een vaktijdschrift en het eigen DIN Magazine over het nieuwe internetconcept van DIN, DIN Direct, hebben de zaak op scherp gezet. Flipse eist onmiddellijke stopzetting van het gebruik van de naam DIN Direct. Van den Eijkel vindt dat allemaal maar erg kinderachtig. De advocaten mogen het nu uitvechten.

Reageer op dit artikel