nieuws

Strandspektakel feest der ‘abonnementen’

Archief

Strandspektakel feest der ‘abonnementen’

De jongste editie van het evenement ‘Banken & Verzekeringen on the Beach’ trok op zaterdag 24 juni ruim 450 deelnemers naar Wijk aan Zee. Wat ooit (in 1994, in Utrecht!) begon als het assurantiebeachvolleybaltoernooi, is uitgegroeid tot een heus ‘beachspektakel’; met nog steeds volleybal, maar ook speedboten, catamarans, kajaks, blokarts en rafts. Muziek, palmbomen, lekker eten, drinken en feesten maken het evenement, georganiseerd door Bakker & Clients Event Marketing, compleet.
Meer dan vijftig teams streden fanatiek om de titels Best Beachvolleyball Team & Best Party Team. Het adviesbureau Money View werd voor de derde maal in successie kampioen bij het volleyballen. In de finale werd het team van het eveneens Amsterdamse London Verzekeringen verslagen. Quarré Nederland eindigde als derde.
De partyprijs was ook dit jaar weer weggelegd voor Avéro Achmea. Dat was al voor de achtste keer op rij. Al jarenlang vaardigt Avéro teams met uiteenlopende uitdossing af en daarmee zorgt de maatschappij vooral zelf voor de concurrentie. Met vijftig deelnemers was Avéro ook nu weer zeer nadrukkelijk aanwezig en had elk team een eigen thema. Meest opvallend waren de boefjes (compleet met wasknijpers), Oranjesupporters in vol ornaat en sexy heupwiegende Aloha’s. De winnaar van de partyprijs werden uiteindelijk de flirtende Pink Ladies, uitgedost met spannende attributen als bijvoorbeeld strings bij de mannen.
het vrouwelijk geslacht bleken te zijn.
Renders wint derde jeu de boules-toernooi van Noordhollandsche
Het team van Renders Assurantiën & Hypotheken uit Boxtel is de winnaar geworden van de Open Noordhollandsche Jeu des Boules Kampioenschappen 2006 van Zuid-Nederland. Eind juni streden meer dan 120 deelnemers van 35 assurantiekantoren uit Zuid-Nederland om de eer en de ‘Cup met de Grote Oren’.
Die strijd werd gewonnen door Rogier van Raamsdonk, Patrick van Ruremonde en Jorg van Kortenhof van Renders Assurantiën & Hypotheken. Zij mochten de wisselbeker meenemen om die een prominente plek op kantoor te geven.
Individueel winnaar werd Frank van Rijswijk van de GRB Adviesgroep uit Tilburg terwijl Rien Cruijsen van het kantoor Coppis & Cruijsen uit Overloon er met de poedelprijs vandoor ging.
Dit Jeu des Boules-evenement werd voor het derde opeenvolgende jaar georganiseerd bij en in samenwerking met de Pétanquevereniging ‘Littie of littie nie’ in Helmond.
is trots op de Cup met de Grote Oren, van links naar rechts: Jorg van Kortenhof, Rogier van Raamsdonk en Patrick van Ruremonde.
(rechts) reikte de prijs uit aan de individuele winnaar, Frank van Rijswijk van GRB Adviesgroep uit Tilburg.
Millenaar beste in Ondernemersregatta
de tweede Delta Lloyd Ondernemersregatta, die eind juni in samenwerking met MKB-Nederland is gehouden. Op de tweede plaats eindigde Ten Cate Verzekeringen en derde werd Kivit Financieel Centrum. In totaal deden er driehonderd ondernemers in veertig boten mee aan de race, die plaatsvond op het IJsselmeer. Delta Lloyd is kennispartner van MKB-Nederland. Zij organiseren diverse netwerkactiviteiten en zijn sponsor van de Ondernemersregatta. Van links naar rechts (boven): Ed Warsen, Nico Bootsma, Mieke Millenaar, Arjo Verduyn en Ed van Raam; (beneden): Cor van Dam en André van de Poppe.
Maris allerbeste in Arag Golftoernooi
In Voorthuizen werd afgelopen maand voor de zesde keer het Arag Golftoernooi gehouden. Als beste van de 72 deelnemers kwam Mijndert Maris van het Zeeuwse Bijdevaate Verzekeringen uit de bus. Hij mag daarom op kosten van Arag een golfcolbert op maat laten maken.
Leuk voor Jus…
Vrouwlief loopt met een vriendin op de knusse boulevard in Kijkduin bij Den Haag. Er komt iemand met een uitgestoken hand naar haar toe om een piepkleine folder geven. ‘Ik ben verzekerd’ staat op de enigszins onbestemde voorkant, waarop je twee mensen naar de horizon ziet lopen. “Hé, da’s leuk voor Jus d’Assurance”, is de getrainde reactie. Aan de binnenkant begint het met: “De dood is niet een onderwerp waar je dagelijks over praat. Meestal komt dit ter sprake wanneer er iemand in je omgeving is gestorven”.
Hm, dit zal dan wel iets van Dela of Monuta zijn. Maar nee hoor, het blijkt meer een virtuele verzekering te zijn, want de folder is van de Evangelische Tractaat Zending uit Alblasserdam.

Reageer op dit artikel