nieuws

‘Stoppen met roken’-actie van Reaal

Archief

Reaal-klanten die een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering willen sluiten en die voor 31 maart stoppen met roken, profiteren direct van het niet-roken tarief bij de Reaal Inkomensverzekering Opstap, Privé of zakelijk.

Ook de ex-roker die minder dan twee jaar geleden is gestopt, kan op steun rekenen van Reaal en eveneens profiteren van het niet-roken tarief, zonder de standaard wachttijd van twee jaar. Reaal controleert na een half jaar of het stoppen met roken is gelukt. Als het de klant toch niet is gelukt om te stoppen met roken, dan is hij verplicht dat te melden aan de verzekeraar. Vanaf dat moment geldt de reguliere premie. De premiekorting bij niet-roken kan oplopen tot 17%. Het percentage is afhankelijk van leeftijd, beroepsklasse en gekozen tariefsoort.
Ruim duizend Reaal-tussenpersonen ontvingen het ‘Stoppen-met-roken Doe-het-zelf-Pakket’, een pakket met daarin een doos naaldjes, als knipoog naar acupunctuur. Ook ontvangt het intermediair een kant-en-klaar mailingpakket dat direct naar de klant gestuurd kan worden.

Reageer op dit artikel