nieuws

Stokman van Mil duizendste DAK-lid

Archief

Bij DAK (Dienstverlening Assurantie Kantoren) zijn inmiddels meer dan duizend tussenpersonen aangesloten. Het jonge kantoor Stokman van Mil in Den Haag werd als duizendste ingeschreven.

DAK is een neutraal administratiekantoor dat samenwerkingsovereenkomsten heeft met vrijwel alle verzekeringsmaatschappen in ons land. Leden van de organisatie kunnen verzekeringen onderbrengen bij maatschappijen waarmee zij zelf geen rekening-courantverhouding hebben, door deze post via DAK te administreren.
DAK is opgericht in 1981 en kwam dat jaar tot 20 leden. In 1991 werd het vijfhonderdste lid ingeschreven en onlangs werd dit aantal verdubbeld. Van de assurantiekantoren die lid zijn van DAK is 37% NBvA-lid, 25% NVA-lid, de overige 38% is ongeorganiseerd.
DAK-voorzitter Peter Menten (links) biedt de taart aan, met naast zich Bas van Twillert (secretaris DAK), Silvia van Mil (eigenaresse van het assurantiekantoor), Chantal Lokhorst (medewerkster Stokman van Mil) en Walther Stokman.

Reageer op dit artikel