nieuws

Steunfonds PetSecure niet door VK-beugel

Archief

De Verzekeringskamer heeft vorige week een nieuwe activiteit van de onderlinge dierenverzekeraar PetSecure laten stoppen.

PetSecure riep een fonds in het leven om mishandelde en verwaarloosde dieren medisch te adopteren. Volgens voorzitter Ed Kloots zou per polis f 5 in dit fonds worden gestort. Daarnaast waren schenkingen van zakelijke en particuliere relaties welkom. Het fonds zou onder toezicht staan van het bestuur van PetSecure.
De Verzekeringskamer vond het fonds een ongewenste activiteit onder de paraplu van de onderlinge en heeft PetSecure gevraagd daarmee te stoppen danwel een andere vorm te zoeken. PetSecure heeft het initiatief daarop in de ijskast gezet. Concurrent Dier & Zorg (Proteq) kwam eerder al met het initiatief om per polis f 5 over te maken aan de Dierenbescherming.

Reageer op dit artikel