nieuws

Sterpolis op website over reizen

Archief

Sterpolis is op Internet een exclusieve samenwerking aangegaan met ‘The Media Company’. Dit bedrijf exploiteert een website met informatie over reizen en de mogelijkheid om reizen via Internet te boeken, getiteld ‘De Reisgids’.

De consument die www.reisgids.net bezoekt en een reisverzekering nodig heeft, kan daar op de button van Sterpolis klikken. Vervolgens komt hij terecht op de site van Sterpolis (www.sterpolis.nl). Hier kan hij online de reisverzekering afnemen.
Sterpolis biedt deze mogelijkheid overigens al twee jaar aan op haar eigen website. Volgens Sterpolis-marketeer Joep van de Ven is de directe verkoop van reisverzekeringen via Internet “zeer succesvol”. Aantallen wil hij echter niet noemen.
Binnenkort start Sterpolis met een advertentiecampagne op Internet om de aandacht te vestigen op hun samenwerking met de reis-website, in de verwachting dat daardoor de verkoop zal toenemen.
Sterpolis biedt op haar eigen website tevens de mogelijkheid om via Internet een rechtsbijstandverzekering of een gezinsongevallenverzekering te sluiten.

Reageer op dit artikel