nieuws

Ster failliet

Archief

Ster autoservice is failliet. Het bedrijf verrichtte onderhoud en kleine reparaties, veelal van autoruiten, vanuit vaste vestigingen in Q-Park-parkeergarages. Directeur Martin Landman wijt het faillissement voor een belangrijk deel aan de steeds lagere vergoeding die verzekeraars betalen voor een ruitreparatie; die zou de laatste twee jaar met 30% zijn gedaald.

Oorkonde Schadepreventie
Nationale-Nederlanden heeft drie transportbedrijven onderscheiden met de ‘Oorkonde Schadepreventie 2007’: E. van Wijk Logistics in Giessen, Beurskens All Round Cargo in Tegelen en Combex Transportbedrijf in Eastermar. De onderscheiding is toegekend omdat deze transporteurs structureel aandacht schenken aan schadepreventie en investeren in een schadevrije werkomgeving.
Challenge 2007
De Land Rover Freelander 2 is de hoofdprijs tijdens de ‘Challenge 2007’: een actie van Avéro Achmea rondom de wagenparkverzekering, het A-contract. De tussenpersoon die tot 31 januari de meeste A-contracten sluit, mag zich een jaar eigenaar noemen van de auto. Daarnaast zijn er tien weekenden te winnen waarin kennisgemaakt kan worden met de terreinwagen.

Reageer op dit artikel