nieuws

Stater opent Europese dans

Archief

Stater is gestart met een nieuwe reclamecampagne die het imago moet versterken; niet alleen in ons land, maar in alle Europese landen.

Stater, die kortgeleden haar deuren opende in Duitsland (Bonn), zegt zich op korte termijn te willen profileren in alle Europese landen. Om die reden is gekozen voor een “internationaal toepasbaar en breed inzetbaar concept”.
In de advertenties waarin twee klassieke dansers te zien zijn, presenteert Stater zich als een betrouwbare dienstverlener onder het motto: ‘Wanneer de prestatie van de een rust op de prestatie van een ander’. De dansers die met elkaar in balans zijn, beelden volgens Stater het krachtenspel en de harmonie tussen twee partijen uit.
De advertenties komen behalve in de Nederlandse vakbladen, ook in de buitenlandse uitgaven The Strucured Finance International en het International Securisation Report te staan.
De imagocampagne bestaat verder nog uit een (Nederlands) klantenmagazine en een vernieuwde website (www.stater.nl).

Reageer op dit artikel