nieuws

Stater krijgt moeder ABN Amro als klant

Archief

Het hypotheekservicebedrijf Stater neemt per 1 juli de hypothekenadministratie, het functionele beheer van de applicatie Hypop en de daarbij betrokken ICT-functie over van moederbedrijf ABN Amro. De bank verwacht daarmee “grote voordelen te kunnen behalen op het gebied van efficiency en kwaliteit van de backoffice-processen”. Stater ziet het vooral als een mijlpaal omdat hun leningenvolume hierdoor sterk groeit. 

Met ingang van 1 juli is Stater verantwoordelijk voor de uitvoering van de betrokken processen. Direct daarna start Stater met de voorbereidingen voor en de daadwerkelijke migratie van alle systemen en processen naar het Stater-systeem (iSHS). Dit traject moet de eerste helft van komend jaar zijn afgerond.

Reageer op dit artikel