nieuws

STARTERS

Archief

In deze rubriek een overzicht van startende assurantiekantoren van dit moment, inclusief een korte toelichting op hun (voorgenomen) activiteiten.

B+B Assurantie- en Hypotheekadviseurs (Tholen)
Theo Binkhorst (53) en Brenda de Bruine-Don (34) starten op het Zeeuwse Tholen met een eigen advieskantoor. Binkhorst is zo’n 27 jaar werkzaam in de branche, onder meer als directeur/eigenaar van Binkhorst/Geense. De Bruine heeft zes jaar branche-ervaring. De beoogde startdatum, zonder bestaande portefeuille, is de eerste week van juni.
Van Dasselaar & Partners (Bodegraven)
Pieter van Woerkom (58) heeft zich als franchisenemer aangesloten bij Van Dasselaar & Partners, dat de hoofdvestiging in Gouda heeft. Van Woerkom heeft zijn dertig jaar werkervaring opgedaan in diverse functies bij banken en assurantiekantoren. Hij is in februari gestart met een bestaande portefeuille.
Eggens Assurantiën (Niezijl)
Marcel Eggens (39) heeft de afgelopen zes jaar bij Fortis gewerkt, maar gaat eind april van start met een eigen bedrijf. De vergunning is aangevraagd. Zijn kantoor start zonder bestaande portefeuille en richt zich niet op een bijzondere specialisatie. Eggens geeft een totaal advies.
M&D Financieel Advies (Nijkerk)
Martin Mazereeuw (57) van Mazereeuw Assurantie Advies en Peter Dirksen (37) van Dirksen Verzekeringen & Hypotheken hebben samen M&D Financieel Advies opgericht. Dat gaat naast het bestaande kantoor van Dirksen opereren; het kantoor van Mazereeuw houdt op te bestaan. Eén van de specialisaties van M&D is de advisering in uitvaartverzekeringen. De vennootschap is al sinds januari actief maar sluit, in afwachting van de vergunning, polissen nog via het bedrijf van Dirksen. Dat is net als M&D lid van de NBVA. M&D start met een portefeuille die op jaarbasis voor een ton provisie zorgt.

Reageer op dit artikel