nieuws

Starters

Archief

Starters

In deze rubriek een overzicht van startende assurantiekantoren van dit moment, inclusief een korte toelichting op hun (voorgenomen) activiteiten.
Vitréus Financiële Diensten (Sneek)
Dennis Jellema (30) was Erkend Hypotheekadviseur bij Welke en is nu voor zichzelf begonnen. Hij sluit zich aan bij Vitréus Financiële Diensten, een nieuwe franchiseorganisatie uit Sexbierum met adviseurs die vanuit huis opereren. In totaal telt Vitréus nu drie deelnemers.
Willem van Rhijn Verzekeringen (Hillegom)
Als de vergunning binnen is, gaat Willem van Rhijn (51), die vijftien jaar bij Onderlinge ‘s-Gravenhage werkte, als zelfstandig adviseur aan de slag. Begin dit jaar berichtte AM al dat de Haagse onderlinge de buitendienst aan het afbouwen is. Van Rhijn zegt een vrij grote portefeuille overgenomen te hebben.
Frank Melten Verzekeringen (Amstelveen)
Ook Frank Melten (46) werkte maar liefst zestien jaar bij Onderlinge ‘s-Gravenhage en begint nu voor zichzelf. De vergunning moet nog aangevraagd worden. De geplande startdatum is 1 juli.
Claether (Valkenburg)
Lucien Claessens (51), die 28 jaar bij een bank gewerkt heeft, start in april adviesbureau Claether in het Limburgse Valkenburg. De vergunning moet nog aangevraagd worden. Claessens gaat zich vooral bezighouden met vermogende particulieren.

Reageer op dit artikel