nieuws

STARTERS

Archief

In deze rubriek een overzicht van startende assurantiekantoren van dit moment, inclusief een korte toelichting op hun (voorgenomen) activiteiten.

Haagstad Financiële Diensten (Voorburg)
Wiedjaising Thakoerdien (27) is de man achter Haagstad Financiële Diensten. Hij heeft inmiddels bijna zes jaar ervaring in de bedrijfstak, bij verschillende bedrijven. Het kantoor start, zodra de AFM-vergunning binnen is, met schadeverzekeringen. Op de planning staan Leven, Consumptief krediet en Hypotheken én een lidmaatschap van de NVA.
K. Wervenbos (Dordrecht)
HypotheekVisie start een dezer dagen met een nieuwe vestiging in Dordrecht. Franchisenemer is de 26-jarige Kevin Wervenbos.
Bb Makelaardij Oz (Etten-Leur)
Bb Makelaardij is een nieuwe poot aan assurantiekantoor OHK Verzekeringen, die tevens een franchisekantoor van De Hypotheekshop bevat. De nieuwe vennootschap is opgericht door Brigitte Brouwers.
Via Nova Financieel Advies (Diemen)
Deze besloten vennootschap in oprichting is een onderneming van Ferry Krijthe. Hij is nu nog actief voor intermediairbedrijf Fides Consultancy. Met Via Nova wil hij zich gaan bezighouden met advies en bemiddeling in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en consumptief krediet.
Van Lennep Financieel Advies (Waalwijk)
Dit nieuwe kantoor in Waalwijk wordt een nieuwe vestiging van een bestaande franchiseorganisatie. Franchisenemer Houwert van Lennep (41) hoopt dit voorjaar van start te kunnen gaan; dat zal hij zonder een bestaande portefeuille doen.

Reageer op dit artikel