nieuws

Starters

Archief

Peterson Bedrijfsverzekeringen (Meppel)

De bedrijfsnaam maakt duidelijk dat Menno Peterson zich met zijn nieuwe assurantiekantoor op ondernemers wil richten: hun schade-, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen enerzijds en vermogensbeheer en bancaire diensten anderzijds. Hij wil dat op zowel provisie- als feebasis gaan doen. Het kantoor gaat pas in mei daadwerkelijk van start. De 38-jarige Peterson heeft veertien jaar werkervaring als accountmanager van Nationale-Nederlanden, AXA en Reaal.
Vos & Vreeken (Deventer)
Hoewel het kantoor nog niet in bedrijf is, bestaat er al wel een website vosenvreeken.nl. Daarop vertellen Jan Willem Vos (28) en Vincent Vreeken (31) tegen potentiële klanten, dat zij vanaf juni bij dit nieuwe assurantiekantoor terechtkunnen voor al hun verzekeringen en financieringen. Het duo is voor het overige terughoudend over hun eigen bedrijf; ze zijn momenteel nog elders in loondienst.
All Art (Putten)
“Bemiddelen bij het afsluiten van uitvaartverzekeringen” is één van de bedrijfsactiviteiten van All Art in Putten. Maar “groothandel in keukenbladen” is dat ook. Eigenaar Robert-Jan Allart (28) is weinig mededeelzaam over de activiteiten van het pas gestarte bedrijf. Hij zegt polissen via collega-assurantiekantoren bij verzekeraars te gaan onderbrengen. All Art heeft zelf (nog) geen vergunning van de AFM. Robert-Jan en vader Rob Allart zijn bij toezichthouder DNB overigens wel bekend. Via Kingdom Financial Services heeft het duo eerder zonder vergunning tientallen christelijke geloofsgenoten verleid tot meer dan _ 5 mln aan investeringen in Zuid-Afrika. Bij de rechtbank Zutphen loopt een aanklacht wegens oplichting, verduistering en valsheid in geschrifte.

Reageer op dit artikel