nieuws

Stad Rotterdam werft onder Rotterdamse schoolverlaters

Archief

Stad Rotterdam (ASR) heeft twintig nieuwe collega’s kunnen verwelkomen na een banenmarkt onder het motto ‘Carrière op loopafstand’.

Van de ruim 225 jongeren die de banenmarkt bezochten, lieten 150 een curriculum vitae (cv) achter. De maatschappij voerde honderd gesprekken. Uiteindelijk werden twintig medewerkers aangenomen. De verzekeraar verwacht dat het aantal nieuwe medewerkers zal oplopen tot circa vijfentwintig à dertig.
Het doel van de banenmarkt was vooral schoolverlaters van mbo en vwo duidelijk te maken dat ze in hun favoriete stad, Rotterdam, carrière kunnen maken in een ‘dynamisch bedrijf en een boeiende bedrijfstak’. “Aan de slag gaan bij Stad Rotterdam betekent kiezen voor opgestroopte mouwen, plezier in je werk, voor collegialiteit en eigen initiatief”, aldus de maatschappij in de communicatie naar de schoolverlaters.

Reageer op dit artikel