nieuws

Sponsor Zürich

Archief

Sponsor Zürich

Zürich is hoofdsponsor geworden van tennisclub De Manege. De Apeldoornse tennisclub heet in het vervolg officieel ‘T.C. Zürich De Manege’. Zürich beoogt met de sponsoring de naamsbekendheid te vergroten en daarnaast wil zij de sponsoring gebruiken om relatiemarketing op hoog niveau te bedrijven.
Hielkema: ISO 9002
Autoschade Hielkema heeft het examen voor de ISO 9002-norm en de Focwa/KZS-norm met goed gevolg afgelegd. Hielkema is daarmee het derde bedrijf in Nederland dat beide certificaten tegelijkertijd heeft behaald. Ter gelegenheid hiervan is er een informeel samenzijn op 10 mei, van 17.00 tot 19.30 uur in het bedrijfspand aan de Zilverstraat 45 te Den Haag.
Ten Hag
Op de relatiebijeenkomst van ten Hag-groep te Enschede is de derde ten Hag Prestatie Prijs uitgereikt aan mw drs J.M.C. van Berkum. Zij is directeur van het eerste en enige Nederlandse museum voor naïeve en outsiderkunst “De Stadshof” te Zwolle. Ten Hag kent jaarlijks de prijs toe aan een persoon of instelling die een opmerkelijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van Oost-Nederland.

Reageer op dit artikel