nieuws

Speeddaten met verzekeraars

Archief

Uitzendbureau Vedior heeft een nieuwe manier bedacht om werkgevers en werkzoekenden in de financiële sector aan elkaar te koppelen: speeddaten met banken en verzekeraars.

Op 25 locaties in het land werd op 11 en 12 oktober een ‘speeddate’-sessie georganiseerd, waar contactpersonen van verschillende grote banken en verzekeraars, gezeten aan tafeltjes, konden ‘daten’ met potentiële nieuwe medewerkers onder het motto: ‘Proef in 5 minuten de sfeer en ontdek jouw mogelijkheden’. Gemikt werd vooral op commercieel ingestelde mensen met een werk- en denkniveau op mbo-, hbo- of wo-niveau.
Volgens een woordvoerder van Vedior was het een geslaagde actie. “We hebben gesprekken kunnen voeren met ongeveer 450 mensen, veelal met een hbo-opleiding of hoger. Dat leidde tot veel enthousiaste reacties, aan beide zijden van de tafel. Het initiatief is wat ons betreft dus zeker voor herhaling vatbaar.”

Reageer op dit artikel