nieuws

Speciale pagina’s op website NN over beleggingsverzekeringen

Archief

Nationale-Nederlanden heeft op zijn internetsite speciale pagina’s ingericht met informatie over beleggingsverzekeringen.

De maatschappij hoopt daarmee veel vragen van polishouders en hun tussenpersonen te beantwoorden. Er staat algemene informatie over de kosten, opbrengsten en risico’s van een beleggingsverzekering. Aparte aandacht is er voor het product Flexibel Verzekerd Beleggen. Voor aanvullende informatie verwijst de maatschappij naar verzekeringsadviseurs.
In een brief zijn verzekeringnemers persoonlijk bijgepraat over de ‘woekerpolisaffaire’ en gewezen op de website. “U kunt er vanuit gaan dat in onze offertes altijd alle kosten zijn meegenomen”, zo tracht de verzekeraar zijn polishouders in de brief gerust te stellen. Het is de vraag hoe aannemelijk zij die stelling vinden: een jaar geleden kregen 400.000 polishouders nog bericht van NN dat er jarenlang verkeerde offertes zijn uitgedraaid. Met het compenseren van die fout was _ 65 mln gemoeid.

Reageer op dit artikel