nieuws

Spartamet volledig casco verzekerd bij Winterthur

Archief

Winterthur introduceert per 1 mei een volledig cascoverzekering voor fietsen met hulpmotor (zoals de Spartamet).

Bestuurders vanaf 24 jaar kunnen deze verzekering sluiten voor f 200 per jaar. Inclusief WA-verzekering komt de premie op f 260. “We hadden wel een cascoverzekering voor fietsen met hulpmotor, maar die bleek veel te duur te zijn. Er was veel vraag naar een volledig cascodekking”, aldus de heer Flapper van Winterthur.
Verder geeft Winterthur dit jaar een korting van f 12 op de prolongatiekosten voor de bromfietsverzekering. De WA-premies zijn 10% gestegen ten opzichte van vorig jaar. De WA-premie voor een bromfiets met versnelling bedraagt nu, afhankelijk van de regio, f 420 tot f 470 voor verzekerden ouder dan 24 jaar. Onder deze leeftijd betaalt men f 820,50.
De bromfietsportefeuille van Winterthur behelst 95.000 polissen. “Veel zullen we aan de verzekering nooit verdienen, maar we willen onze tussenpersonen in staat stellen een compleet assortiment aan producten aan te bieden”, meldt Flapper. Ter ondersteuning van het intermediair biedt de verzekeraar speciale ‘bromfiets-software’, promotiemateriaal en hulp bij het opzetten van een mailing.

Reageer op dit artikel