nieuws

Sparen bij Spaarbeleg door korting op merkartikelen

Archief

Met korting huishoudelijke artikelen kopen, en de reductie bijgeschreven krijgen op een spaarrekening van Aegon-dochter Spaarbeleg Bank. Dat is samengevat de marketingfilosofie van Tema Concept, uitgever van De Kortinggids, die deze maand het levenslicht zag.

In deze Kortinggids zijn circa 65 produkten opgenomen van 45 aanbieders, die kunnen worden aangeschaft of geleast. De produkten variëren van voedingsmiddelen en kleding tot en met electronische apparatuur en kunststof kozijnen en dakramen. De kortingen lopen op van minimaal 50 cent tot maximaal f 120.
Bij aankoop of leasing van produkten wordt de in de gids vermelde korting door Tema Concept in Hoofddorp bijgeschreven op een RenteRekening van Spaarbeleg, waarover een rente van 5,5% per jaar wordt vergoed. De consument moet daartoe kassabonnen, streepjescodes, en garantiebewijzen opsturen naar de uitgever van De Kortinggids.
De Kortinggids is vorige week door de PTT bij 5,8 miljoen huishoudens in de bus gestopt. Een volgende editie verschijnt na de zomervakantie, aldus Tema Concept.

Reageer op dit artikel