nieuws

Spanningen op de bedrijvenmarkt

Archief

Overname Helvetia weer in beeld voor Elvia 3 Werkgroep wil eis van pensioenbijdrage afschaffen 6

Concurrentie is een goede zaak, maar het moet wel een strijd met open vizier blijven. Uri Coronel (Alexander & Alexander) maakt zich zorgen om de toenemende achterklap in de bedrijvenmarkt. Zie interview met hem op pag. 12 Oldtimerverzekering van London & Lancashire 8 Verzekeringskamer zint op scherper toezicht 15 Univé winst slag om zorg- erzekering militairen 19 Nieuwe methode Bouwfonds weging hypotheekaanvragen 25 Jaarverslag ombudsman uitvaartverzekeraars 29 Pensioenfondsen pleiten voor gelijkheid in concurrentie 31 De Wit hamert op ‘hoofd en hart’ bij prognoses 35 R U B R I E K E N Commentaar……………..2 Persoonlijkheden………..9 Jus d’Assurance………..10 Fiscaal……………….21 Respons…………….32,33 Open Forum…………….37 Jurisprudentie…………39 Evenementen……………55

Reageer op dit artikel