nieuws

Spaarformule Den Bosch failliet

Archief

Richard van Roozendaal (29), handelend onder de namen De Spaarformule Den Bosch en Van Roozendaal Advies, is failliet verklaard.

De eenmanszaak werkte tot vorig jaar op franchisebasis samen met De Spaarformule in Dordrecht. Deze onderneming, in 1998 van start gegaan vanuit Tilburg, is eigendom van de broers Martijn (26) en Maurice (30) Don. “Er vindt bij De Spaarformule geen acquisitie meer plaats”, aldus Martijn Don. Nevenvestigingen in Breda en Den Bosch zijn vorig jaar al gesloten.
De broers zijn echter een nieuwe activiteit gestart: DND Adviesgroep. “De Spaarformule was een hit-and-runkantoor. Met DND richten we ons op de totale financiële dienstverlening”, zegt Martijn Don. Vanuit Dordrecht, Breda en Uden werken 45 mensen voor DND Adviesgroep.

Reageer op dit artikel