nieuws

Sonja Bakkeren bij Univé Zorg

Archief

Univé Zorg introduceert per 1 januari twee nieuwe aanvullende verzekeringen waarin afvallen en sporten 100% worden vergoed. Univé werkt daarvoor samen met Sonja Bakker, volgens de verzekeraar “de meest populaire specialist op het gebied van afvallen”.

Bij de Lekker Fit polis kan de verzekerde zestien weken het online afslankprogramma van Sonja Bakker volgen en wordt een abonnement van de sportschool Basic-Fit een jaar lang 100% vergoed. Deze aanvullende polis kent drie varianten: Lekker Fit 1, 2 en 3 die respectievelijk _ 27,95, _ 36,95 en _ 46,95 per maand kosten.
Bij de Lekker Slank polis is volledige vergoeding voor een half jaar sporten bij Fit4Lady en 24 weken online afslanken met Sonja Bakker opgenomen. Ook deze polis kent drie varianten, variërend in prijs van _ 32,95, _ 41,95 en _ 51,95 per maand.
Beide polissen hebben aanvullende dekkingen voor onder meer fysiotherapie, tandzorg, alternatieve geneeswijzen en preventie. Informatie over de polissen is te vinden op www.lekkerfitmetsonja.nl.
Overigens zijn de polissen vooralsnog alleen voor inwoners in de provincie Noord-Holland te sluiten. “Wij streven uiteraard naar landelijke dekking, maar hebben nu een contract gesloten met Basic-Fit en die zijn vooralsnog alleen in Noord-Holland aanwezig, alhoewel ze binnenkort gaan uitbreiden buiten die regio”, aldus een woordvoerder van Univé Zorg.
De Leidse verzekeraar Zorg & Zekerheid was de eerste verzekeraar die een vergoeding opnam in zijn aanvullende polis voor afslanken met Sonja Bakker.
Gezond leven
“Overgewicht en met name ernstig overgewicht kunnen veel gezondheidsklachten veroorzaken. Afvallen in combinatie met bewegen is heel effectief. Dit verzekeringsproduct promoot een gezondere leefstijl. Wij hebben Sonja Bakker benaderd, omdat heel veel mensen in haar methodiek geloven en er baat bij hebben”, aldus Lidy Hartemink, directeur Univé Zorgverzekeringen.

Reageer op dit artikel