nieuws

Sociale zekerheid en wao bij Kop van Noordholland

Archief

Bij Assurantieclub Kop van Noordholland houdt E.T.M. van de Moosdijk, accountmanager van Interpolis, een lezing over de onderwerpen: Sociale zekerheid in beweging en premiedifferentiatie en marktbeweging in de wao. De lezing wordt gehouden bij Hooge Huys, Wognumsebuurt 10 te Alkmaar. Aanvang 20.00 uur.

Lunchbijeenkomst HVC met Korteland
N.P. Korteland, voorzitter van de raad van bestuur van UAP-NRB Holding, zal een lezing houden met als titel: ‘Hoe smelt je vijf culturen samen tot één marktgerichte onderneming?’ De bijeenkomst wordt gehouden in restaurant De Hoogwerf, Zijdelaan 20, park Marlot in Den Haag, aanvang 12.00 uur. De lezing begint om 13.00 uur. Aanmelding bij het HVC-secretariaat, tel. 0252-21.82.06.
Int. congres van verkeersongevallendeskundigen
De EVU houdt een internationaal congres in samenwerking met het Niav in het Theater aan de Parade te ‘s-Hertogenbosch. 19 september is voornamelijk gewijd aan de technische expertise en analyse, terwijl op 20 september het letsel van verkeersslachtoffers en de schuldvraag alle aandacht krijgen. Deelname aan het gehele congres kost f 950. Inlichtingen bij Stichting EVU-Congres ’96, tel. 076-542.06.87.
Souper-lezing over arbeids(on)geschiktheid
De Nijmeegse Assurantie Club organiseert een lezing die wordt gehouden tijdens een warme maaltijd. Het onderwerp van deze souper-lezing is ‘Arbeids(on)geschiktheid: kansarm of kansrijk?’ Spreker is H.J.W. van Kesteren, arbeidsdeskundige. De bijeenkomst wordt gehouden in restaurant Valdin, Van Peltlaan 4 te Nijmegen. Aanvang 17.00 uur. Aanmelden bij E.J. Smid, fax: 0488-45.40.42.
Elske ter Veld bij Twentsche Assurantie Club
Bij de Twentsche Assurantie Club zal Elske ter Veld een lezing houden over het onderwerp Sociale Zekerheid. De bijeenkomst wordt gehouden in Hotel de Zwaan te Delden. Aanvang: 18.00 uur.
TAC: Recente ontwikkelingen in de personenschade
De Tilburgse Assurantieclub organiseert een lezing met als titel ‘Recente ontwikkelingen in de personenschade’. Spreker is mr R.M.J.T. van Dort van Bureau Pals bv. De bijeenkomst vindt plaats in Hotel De Postelse Hoeve te Tilburg. Aanvang 20.00 uur. Inlichtingen S. Nieuwenhuis tel. 013-521.64.39.
Internet voor banken en verzekeraars
Euroforum organiseert een seminar met als titel Internet voor banken en verzekeraars, internet als ‘commercieel tool’. Tevens is er een informatiemarkt waar onder andere Microsoft, Cap Volmac, Hewlett Packard en Oracle vertegenwoordigd zijn. Het seminar vindt plaats in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Kosten f 995. Inlichtingen J. Pieschel tel. 040-297.48.65, fax 040-297.49.84 en e-mail mail@euroforum.nl.
Excursie naar crematorium met VAC
De Veluwse Assurantie Club heeft een excursie georganiseerd naar crematorium Heidehof, Engelanderholt 97, Ugchelen/Apeldoorn. Ontvangst in de aula op de begraafplaats om 16.30 uur, de rondleiding begint om 17.00 uur. Aansluitend wordt een broodmaaltijd geserveerd.
Lezing over Internet bij AC Het Markiezaat
De eerste assurantietussenpersoon in Nederland die adverteerde op Internet, D. Duine, geeft een lezing over wat Internet allemaal te bieden heeft. Tevens is er de mogelijkheid om te ‘surfen’ over de elektronische snelweg. De lezing begint om 19.30 uur in café-restaurant De Raayberg, Antwerpsestraatweg 267 te Bergen op Zoom.
‘Hoe nu verder met pensioenregelingen?’
De Kamer van Koophandel voor Rotterdam organiseert een voorlichtingsbijeenkomst met als titel ‘Rapport commissie Witteveen: hoe nu verder met pensioenregelingen?’. De bijeenkomst is bestemd voor de directie, P&O-functionarissen en verantwoordelijken voor werknemerspensioenen. Aanvang 13.30 uur in het Beurs-World Trade Center te Rotterdam in de Grote Zaal. Kosten f 175. Inlichtingen Mw. Op ’t Land tel. 010-405.77.90.
Audalet studiemiddag: Ondernemer en letsel
Audalet organiseert een studiemiddag over zelfstandige ondernemers die te maken krijgen met een letselschade. Het doel van deze studiemiddag is een duidelijk inzicht te verschaffen in de aspecten die bij letselschade van een ondernemer essentieel zijn. De kosten bedragen f 75 (ex BTW) voor Audalet-abonnees en f 150 (ex BTW) voor niet-leden. Locatie: Motel Restaurant De Biltsche Hoek, De Holle Bilt 1 in De Bilt.

Reageer op dit artikel