nieuws

SNS biedt bedrijfshypotheek tot 110% van executiewaarde

Archief

Met de nieuwe hypotheek van SNS Bank kan een ondernemer een hypotheek afsluiten tot 110% van de executiewaarde van het pand.

De ondernemer hoeft, om een bedrijfspand te kopen, minder geld bij te leggen of bij te lenen tegen een hogere rente dan de hypotheekrente. De maandlasten kunnen verder omlaag gebracht worden door te kiezen voor een 80% aflossingsvrije hypotheek.
De hypotheek past in de aangepaste strategie die SNS Bank heeft voor de zakelijke dienstverlening. SNS Bank richt zich daarbij primair op het financieren van (bedrijfs)panden.
“We willen zakelijke klanten de flexibiliteit bieden waar particuliere hypotheekbezitters al lang van profiteren”, zo motiveert Albert Niemeijer, directeur SNS Bedrijvenadvies, de introductie van de hypotheek. “In tegenstelling tot de particuliere markt is die van zakelijke hypotheken weinig transparant. Door waar mogelijk gebruik te maken van de particuliere producten, vergroot je de mogelijkheden voor ondernemers.”
Avero heeft al sinds 2003 een Ondernemershypotheek die tot 125% gaat. Hypotrust en Erasmus kwamen vorige maand met hypotheken voor ondernemers, eveneens tot 125% van de executiewaarde.

Reageer op dit artikel