nieuws

SNS Bank levert intermediair nieuwe ‘verkoopmiddelen’

Archief

SNS Bank heeft een nieuwe collectie verkoopondersteunende marketing- en communicatiemiddelen en opleidingen voor het intermediair uitgebracht.

Het gaat hier om onder andere direct mailbrieven, formats voor advertenties, advertorials, ontwerpen voor websites en opleidingen die specifiek zijn gericht op de hypotheekmarkt. “De ontwikkelingen op de hypothekenmarkt vragen om een proactieve marktbenadering”, aldus Rein Wispelweij, directeur intermediair van SNS Bank. “Omdat 80% van de klanten zich via internet op de hypotheekmarkt oriënteert, besteden wij daarbij veel aandacht aan online marketing.”
Verder zegt SNS Bank via partnerbedrijf Hypotheekleads het intermediair ook kwalitatieve hypotheekleads aan te bieden.

Reageer op dit artikel